Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2013 20:02 - Фармафия Как убиха Фреди Меркюри'The Illuminat Show Must Go On' Автор: budha2
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1843 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Фармафия Как убиха Фреди Меркюри"The Illuminat Show Must Go On"                                                    image                                                                                                                                           В началото на 1987 г. на Фреди Меркюри е направена смъртоносната ваксина от хепатит В, която предизвиква имунен дефицит. Ваксината преди това е проверена върху много гейове. Именно тогава стартира цялата спин „епидемия“ в САЩ.
На 5-ти септември, 1946 год. е роден великият Фреди Меркюри. The Queen създават музика, която олицетворява най-добрите тенденции на 70-те – тяхната чувственост и хедонизъм, техните самоупоения и наслаждения на относителния просперитет и свобода на времето, тяхната еуфория.
В лицето на Фреди Меркюри поп музиката открива първата си азиатска рок звезда. Тази звезда допринесе за света на западната поп музика нещо, за което той никога не е мечтал. Вдъхновение и триумфалност на цветния свят, бог Кришна, неговото ентусиазирано любовно приключение – и всичко това наведнъж. Разбира се, неговото пеене идва от безрезервната му любов и докосва слушателя.
Той е казвал, че е женен за любовта. Женен за всички хора, с които е имал полов акт. Масираната кампания да се превърне Фреди в гей икона, отприщи движението на спинозните в света и завъртя отблъскващия гей-мит с Фреди Меркюри в главната роля. Но след като прочетох книгата на Мариам Ахнудова, посветена на Фреди, аз съм горд, че в Русия се намериха момичета, които отстояваха правата на този човевк и доброто му име, опитвайки се да се оправят в боклука, който се ръсеше в царството на кривите огледала.
Мистерията около смъртта на Фреди Меркюри, вероятно никога няма да бъде разкрита в нейината цялост, тъй като тя е свързана с глобалния медико-промишлен комплекс, влизащ в корпоративни съвъкупления с шоу-бизнеса, както и с таблоидите във Великобритания, EMI и „Queen Productions,“ с много от неговите приятели и разбира се, с личния лекар на Фреди Гордън Аткинс и неговите подчинени.
Бронята на официалната версия на болестта и смъртта на Фреди се разбива лесно, въпреки че в съзнанието на масите остава проклятието: „Фреди Меркюри умира от СПИН.“
Това не е така. И аз се надявам, че мога да ви кажа съвсем просто, какво се е случило в действителност.
Веригата с убийците на Фреди Меркюри се простира до самия връх, където са ръководителите на фармацевтичните корпорации, представители на милитаризма и нео-колониализма, най-големите финансови магнати и в крайна сметка, всичките повелители на този свят, за което ние знаем абсурдно малко.
Кой точно е отговорен за това решение – това ние никога няма да узнаем. Но дали наистина са важни за нас имената? Това е същността на корпоративните престъпления – те се извършват от някой безличен субект. Мога само да конкретизирам това : поръчителите на убийството на Фреди – това са милитаристите, които възглавяват антиспин програмата. Изпълнителите- личният лекар на певеца Гордън Аткинс и неговите поддръжници заедно с Джим Бийч.
В началото на 1987 г. в тялото на певецае въведена смъртоносната ваксина срещу хепатит В, което води до катастрофален имунодефицит. Нова медицинска макрокорпорация, която може да бъде наречена „SPIDPROM“, е все още доста нова. Програмата се управлява от две от великите сили – медико-промишления комплекс и висшите милитаристични кръгове. Идеята за ново биологично оръжие, наречено СПИН все още зрее в съзнанието на своите създатели.
Хиляди гейове продължават да умират болезнено и да попълват необходимите статистически данни. Истинската причина за тези смъртни случаи ( ваксина срещу хепатит Б) е старателно прикривана. Вместо това епидемията е била обявена за „неизвестно заболяване“, колебливо наречена СПИН. Но какво по-нататък следва? Теорията все още не е готова, практика също липсва.
Военните кръгове в Съветския съюз веднага се намесват в този комплот и правят изявление: Америка започва да разработва нови биологични оръжия. Генералите на СССР вярно чуват техните колеги в чужбина. В отговор, вестник Time (от 17-ти Ноември, 1986) назовава мнението на СССР „инфекциозна пропаганда“. Същия ден в Ню Делхи излиза публикация в Times of India, която е солидарна със становището на Съветския съюз и предупреждава за биологичните оръжия вече излезл извън контрол.
Робърт Гало още през 1984 г. прави сензационно изявление за откриването на нов „вирус“ (той никога не получи Нобелова награда, теорията му е разгромена). Практика и последователна концепция все още няма. Както обаче няма и „лекарство“, което би могло да бъде продадено. Имуностимулатори? За медицинската логика – да. Но не и за логиката на създателите на биооръжията . Те вадят от рафтове най-токсичното вещество, не приличащо дори на химиотерапия, в рекордно кратки срокове се правят изпитвания и под аплодисментите на гей активистите, настояващи за нови, „иновативни лекарства, го хвърлят на пазара, на астрономически цени.
Всичко това се случва през 1986-1987. Годината на раждане на една от най-влиятелните корпорации и до днес, годините на бясна дейност на истинския елит на бъдещия SPIDPROM, все още не влязъл в период на стагнация. Парите се изтеглят отвсякъде, но най-вече от най-богатите в САЩ и ракови фондации.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19848512
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930