Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.09.2007 09:20 - Solar Book by Emil Minev
Автор: nrg Категория: Технологии   
Прочетен: 44151 Коментари: 45 Гласове:
0

Последна промяна: 30.11.2007 12:42


 

автор: ЕМИЛ ПЕТРОВ МИНЕВ,  доцент, д-р инж.imageimage


 


 


 

 

 

                        СЛЪНЧЕВАТА ЕНЕРГЕТИКА ЗА ХОРАТА НА 21 ВЕК

Книгата се издава в две части.

Съдържание

 

Първа част

Общи въпроси и запознаване

1.      Вместо предговор

2.      Увод

3.      Слънчево-водородна енергетика

4.      Описание на българската двукомпонентна соларно-енергийна оптична концентраторна  система с фреснелова оптика

5.      Заключение

 

Втора част

/Предстои да се издаде/

1.      Човекът, нативната природа и танцът на Вселената

2.      Активното слънце и неспокойната планета земя

3.      Глобални климатични промени и глобалното затопляне на планетата Земя през 21 век

4.      Обща конструктивна техническа и експлоатационана информация за соларните концентраторни модули

5.      Енергетика и икономика в днешно време

6.      Практическа слънчева енергетика

 

                                         ВМЕСТО ПРЕДГОВОР                          

 

                        СКЪПИ ЧИТАТЕЛИ,

Пред Вас е, един дългогодишен, самоотвержен и научно съобразен труд. Той е отразен по подходящ начин, в настоящата книжка - “Слънчевата енергетика за хората на 21 век”. Тя съдържа разнообразна научна информация. Изпълнена е с множество забранени до скоро за публикуване научни тайни, истини. В нея ще намерите обособени, “езотерични” тайни. Те са ни дадени на нас - на хората, “наготово от някъде” знания за дълбоката същност на “МАЙКАТА-ПРИРОДА”. В тази книга, ще Ви се подскажат и тайни, за предназначението и мисията на човечеството в космически измерения. В обобщен вид ще получите разнообразна, но достоверна в научно отношение информация, за нашето Слънце, за планетата Земя, относно същността на биосферата и за човешкото развитие. За съжаление, повече от 5 хиляди години тези “езотерични” знания, научни тайни, “недостъпни истини”, “прозрения” и древни “соларно-енергийни” технологии, целенасочено и злонамерено са укривани от разумното човечество!

Това, занимателно четиво има за цел да Ви вдъхне увереност в човешките качества, достойнства и възможности за преодоляване на извънредни по своя характер, същност и проявление “планетарни” и космически затруднения и изпитания, които предстоят пред човечеството. В днешно време е належащо да се създадат и развият инструментите, инженерните методи, способите и най-важното – “соларните” енергийни технологии, необходими за оцеляването на хората, на човешкото общество като цяло, в условията на икономическа криза на планетата и бъдеща геоложка колизия!

В настоящия момент, стремително се изчерпват изкопаемите енергийни ресурси в земен и в човешки мащаб! Рязко поскъпна живота!. Хората страдат от задушаването на икономиката в локално, регионално, национално и световно измерение! Продължителността на живота ни е малка, много малка. Когато човек, горе долу научи някои истини, частично опознае света и...  идва времето да умре! Дали наистина трябва да умираме много бързо? Защо древните библейски личности са живеели, реално около 1000 земни години, а ние десет пъти по-кратко? Примирили сме се с краткия си животец и умираме без дори да знаем защо! Нещо ни пречи, нещо ни забранява, “някой” изкуствено ни е осакатил на “геномно” и клетъчно-молекулярно ниво! Някога сме могли да слушаме музиката на живота. Тя е сътворена от жизнените вибрации на “геномната” ни ДНК (дезоксирибонуклеинова киселина, носеща информацията за нашата генетична структура, генетичен код и жизнен цикъл. Сега ние не виждаме своята енергетична аура, не чуваме божествените звуци на сътворението. Защо ? Ще се опитаме ли да разкъсаме проклятието на нашето незнание за интимната същност на човека като биология, химия, физика, “геномно инженерство” и космическа принадлежност? 


image

Ние, обаче не бива да знаем (според желанието на “нещо-чуждо”, на неземен хищен фактор), че древните траки – “беси”, “даки”, “серди”, “фриги”,”одриси” и други подобни са създали “орфическите” общества. Тези “орфически общества” са съхранявали и тайните науки за същността на мирозданието, на силите в него и конкретно за хората – тяхното естествено дълголетие! Нашия Орфей, според исторически сведения е бил символа на реалното физическо безсмъртие. “Орфическите” общества са били носители на “езотеричните знания” за натуралното и физическо дълголетие на човешките същества.  Съществували са древни езотерични знания, инструкции и документация за методология и технически медицински съоръжения за съживяване на хората! Там съвсем недвусмислено се говори и категорично се потвърждава реалността на човешкото безсмъртие! От останалите артефакти се разбира, че на хората са дадени, още от дълбока древност и начините за “соларно-енергийно” регенериране и възкресение на “СОМАТА” - ТЯЛОТО и едновременно с него на “ДУШАТА - фината проява на движението на материята” в човека!

 Древните културни траки и древните гърци (населявали Черноморския, Прикаспийския, и Средиземния морски басейни, Балканския полуостров, Мала Азия, Древен Египет и други принадлежащи региони от “Евразия и Африка”) са знаели за реалното физическо и “геномно” безсмъртие на човека! Тези знания са придобити от ежедневното им общуване със своите “безсмъртни, вечно млади и жизнени” богини и богове. Такива са земните и космическите богини “Бендида – Кибела – Деметра – Артемида – Хера”, боговете на Слънцето – “Хелиос – Сабазий – Дионис – Загрей- Зевс-Хермес Трисмегист - Аполон - Хефест” и други знайни и незнайни божествени названия на реални (вечно млади и дълго-живеещи) личности с планетарно значение. 

Сега, в началото на 21-я век от нашата епоха на човешки страдания, ние не знаем, че генетично ни е било отредено да живеем доста дълго – около 900 – 1000 днешни земни години. Поради “външна” недоброжелателна намеса сме лишени от “репликацията” (повторението) на специален органичен ДНК-фактор – непозволяващ “разплитането” и остаряването на ДНК. Този “нуклеотиден фактор” ни дава право на “бездефектно размножаване” и делене на клетките на човешките същества. В настоящия момент след 52 пъти делене на клетките ни ДНК се разплита и умира.

Това е “молекулярно-геномен” еквивалент на жизнения цикъл на човека. Той отговаря на максимална продължителност на човешкия живот, равна на около 70 – 130 години. Всъщност нашият генетичен код има устойчивост за около 470 - 550 пъти клетъчни деления. Тази “геномна ДНК устойчивост” отговаря на реален живот за човека от около 1000 земни години. Задаваме ли си въпроса, за молекулярната същност на реалното дълголетие на редица животни, например, при различни видове – костенурки, орли, слонове, акули и др.. При подходящи жизнени и “генипонични” условия те достигат рекордна продължителност на живота (за диви животни – без медицина, без добро хранене и т.н.) и преклонна възраст над 100 – 150 години! Сред нашия народ е известен изразът - “живее така - като, че ли ще живее с орлите”. Тази поговорка се явява и критерии за определена форма на човешко поведение. Явно има прецеденти! Те ни показват реалността на дълголетието. Дават ни доказателства за дългия физически живот. Показват ни и възможностите (на базата на научното развитие на “геномиката”) да живеем в границите на хилядолетие. Дават ни уникалния шанс да бъдем много дълго време жизнени, млади, знаещи и можещи – като “олимпийски богове”!

image

Заедно с генетичното и “геномното”, (целенасочено и недобро-желателно) депресиране на нас - на човеците, от външни “неземни и хищни” фактори, ние сме тормозени и физически ликвидирани. Цели 5 000 години, се опитват да ни ликвидират посредством изкуствено инспириране на катастрофални колизии (с нищо не оправдана “вътре-видова борба”, “псевдо-биологичен, еволюционен подбор” и нечовешка депресия) от социално, комунално и икономическо естество!

Основната причина за депресиращия икономически фактор е дефицита на възможности за извършване на целенасочени и градивни жизнени дейности, както и погазване на законното ни право, на нас - хората да работим съзидателно, за своето човешко благосъстояние и духовно извисяване!

В този труден момент, човешките същества трябва да намерят сили, за да преодолеят негативите и инерцията на “тъмното минало”. Необходимо е, людете да се отърсят от стандартните си представи за енергийни ресурси, като нефт, дърва, слама, торф, отпадна биомаса, въглища, природен въглеводороден газ и уран. Човеците трябва да знаят, че много скоро, след около половин век (при сегашния темп на потребление) основната част от достъпните изкопаеми горива свършва !

Затова, човечеството трябва да се обърне към основния източник на блага за земната биосфера, а именно изобилната слънчевата радиация. Без нея, бихме замръзнали и щяхме да се реем бездиханни - милиарди години в безкрая, като мъртви обитатели на мъртва планета…..

Слънцето е формирало първичните условията за реализация на живота, като цяло върху повърхността на малкото космическо тяло - нашата Земя. По тази причина, “людете” трябва непрекъснато да си припомнят азбучната истина, че сме “ДЕЦА НА СЛЪНЦЕТО”! За Ваше сведение, в България има много интелигентни, просветени в това отношение и знаещи истината хора! Те са осъзнали качествата и силата на този фундаментален природен енергиен фактор, а именно нашето централно светило.

Независимо от лицемерната съпротива и ужасяващо жестока агресия на малка, но влиятелна обществена (мафиотска) прослойка, разумните “ДЕЦА на СЛЪНЦЕТО” са много по-интелигентни, устойчиви, притежават силата на осъзната си космическа мисия и имат голям шанс да оцелеят в борбата със сатанинските сили на “мракобесието и тъмната страна” в Космоса.

Вече е добре известно, че внедрените с генетични манипулации (и с качествена “мимикрия” - като маскировка) “неземни хищници”, сред нас - хората съставляват под 0,5 % от цялата човешка популация. “Бандата” на мутиралите “неземни хищници” се състои от самодоволни, “презадоволени” и изключително агресивни екземпляри. Те се считат за “богоизбрана сатанинска раса”, генерирана и пренесена на Земята от така известните представители на “черните ангели на Вселената”. Истината за тях е, че фактически са мутирали целенасочено, само екземпляри от особен, нечовешки вид от “неземните рептиловидни хищници”. Те произхождат от изключително агресивни представители на неземен, но невероятно хищен “рептилоподен” биологичен вид. Той се е внедрил в човешката популация, още преди повече от 14 000 години. “Неземните хищници” са използвали тежкия удар, нанесен от природните стихии върху древното разумно човечеството, след “Всемирния потоп”. Той е настъпил на Земята преди около 12 500 години. За него, като “всемирна катастрофа” има категорични, абсолютно достоверни и проверени данни! За съжаление “потопът” е бил толкова мощен, че е унищожил над 90% от човешката разумна формация. Тези, относително точни данни са получени по различни археоложки, “палиноложки”, геоложки, магнито-метрични и други научни методи за изследване.

“Всемирният потоп” е неизбежно следствие на цикличната промяна на орбиталните параметри на планетата ни. Както споменахме, това събитие е настъпило преди около 12 500 години. Тогава стремително се стопяват ледниците на Земята. Над 50 милиона кубически километра лед се трансформират във вода. Тя, почти изведнъж, се превръща в устремен, всемирен водопад. Придошлите ледникови водни маси, като невъобразим порой потопили и удавили наведнъж, обитавания преди хилядолетия от древната, но разумна “условно кроманьонска” човешка раса, континентален “шелф”!

Преди повече от 90 000 години, Земята е имала с около 70 кубически километра повече замръзнала вода! Тази водна маса е била втвърдена под формата на “планетарни” ледници. Нивото на световния океан е било на места по-ниско от сегашното с около 130 до 270 метра. Човечеството е населявало преди 70 000 години - 90 000 години, днешната акватория около бреговете на моретата и океаните ни. Това е мястото на сегашния континентален “шелф”.

В унисон с цикличните  изменения в  ексцентрицитета на орбитата, на “прецесията” и “нутацията” на земната ос на въртене, Земята се обърнала косо към пряката Слънчева радиация. Това планетарно явление, се е случило преди около 12 500 – 13 000 години, (броени назад от днешното ни време). Ледовете рязко се стопили. Нивото на Световния океан се повдигнало с повече от 100 метра. Хората били на границата на физическото си унищожение! Тогава се проявили и открито се възползвали от описаната апокалиптична, природна ситуация “неземните хищници” – “черните ангели”. В тази дълбока древност те били водени от техния предводител – “Мардук – Мердин - Мерлин - Мърдок- Мордохай-Леви – илюминатът Луцифер”. Тези “неземни хищници” спомогнали много за допълнителното унищожаване на човешката популация! За това тяхно престъпно действие и днес се намират множество древни “артефакти”. Те са документирани и в древногръцката митология. Описани са от древните гърци и траките, като лукавите и кръвожадни” сподвижници на Хадес “емпузите”. Древните гърци, древните шумери и египтяни, древните индуси и китайци, прастарите “скити”, “келти”, “прабългари”, “наскани”, “олмеки”, “толтеки”, “айни” и други народи ги представят като “ужасяващи демони”. Те са необичайни и страшни, както по външен вид, така и по агресивно поведение “мутантни” същества. Изобразени са като митични чудовища - потресаващ синтез от “полу-хоминоиди” и “полу-змии”. Те имат и (биологично вграден в опашката им) “живачно-йонен - левитационен агрегат”. Описани са в древногръцката митология, като “кръвопиещи” и невъобразимо жестоки демони. Намерени са техни останки. Останали са за тях и дори, като артефакти - статуи на демони-човекоядци. Изобразени са човешки торс, движещ се върху магарешки задни крака. “Емпузите” имат остри рога на челото, остри зъби, много особена и дълга, змийска опашка. Притежават и други сатанински, дяволски и “таласъмски” атрибути! Древните гърци ги единтифицират, като нощни агресивни и човекоядни демони на Хадес - “емпузи”. Те летели с помощта на спирално навитата си опашка. В последната им съставна част (специалната опашка) се съдържат клетъчно активизирани живачни йони. Интимната същност на “левитационния процес” при “емпузите” е трансформирането на  “йонните потенциални - клетъчни градиенти в реактивни “тягови” импулси. Те са с определен и насочен “вектор на тягата”. Устройството им е аналогично на микро-ракетен двигател. Той обаче е толкова миниатюрен, че е част от отделните биологични клетки в организма на “емпузите”. Вместо маса на отделна реактивна струя се излъчва остатъчна електромагнитна енергия. В този процес, живачните йони са прехвърляни “електро-кинетично”, последователно - през специални полу-биологичен тип клеткови мембрани и йонни канали. Това е “левитационната система” на древните неземни хищни видове-“емпузите”. Тя им е служила за придвижване в пространството и в открития космос (при наличие на гравитация от земен тип). В нея се генерира насочен йонен, живачен реактивен поток. Този псевдо ракетен, йонен двигател има устройство аналогично на комбинация от “йонна топлина тръба” и от “МХД - генератор – МХД – двигател”. Вместо кондензирана материя (реактивна струя), при него се излъчва остатъчна светлинна (видима) енергия. Излъчват се и други видове електромагнитни лъчения, основно от микровълновия диапазон.

В резултат на този сложен живачно-йонен и клетъчно-канален преносен процес се създават реактивни импулси за “левитиране” и летене на “емпузите”. Артефактите показват, че са имали и малки крила за регулиране на полетите в земната тропосфера. Атмосферата около тях се насищала с токсични изпарения за хората. При летене, “емпузите” – “илюминати” светят. Те  излъчват електромагнитната остатъчна енергия, следствие на изработването на реактивната тяга, от червените си - светещи и страшни очи!.

(За справка вижте посочената литература. Подробна информация се съдържа, например в “Старогръцки легенди и митове “от Н. А. КУН, превод на Н.Мънков и доцент д-р А.Г. Бокшанин - стр. 28. Авторът цитира древни текстове от (Теогония на Хезиод, “Превращения -15 книги,  “Метаморфози”, “Балади-послания” на Овидий, Описание на Елада от Павзаний, Сравнителни животописи на Плутарх, “Работа и дни и теогония” на Хезиод, “Драми” на Есхил и “Драми” на Софокъл). Там на много места се споменава:

- “Царството на неумолимия Хадес е изпълнено с мрак и ужас. Там броди в тъмата, ужасният призрак “Емпуза”, с магарешки крака, огнено червени, и светещи в тъмното очи и навита на пръстени опашка. Той, след като подмами в нощната тъмнина с хитрост и лукавство наивните хора и ги отведе на някое усамотено място, изпива всичката им кръв и лакомо изяжда техните, още треперещи тела…..”). В древно-индийската митология е изобразен, като царя на змиите “Такшака”, който впоследствие,  дълбоко под земята бил закован с прочутата неръждясваща “Желязна колона” в Дели 3 .

Тези “неземни хищници”, са изобразени, най-детайлно в християнските писания. Има ги в келтските митове, в индуската, японската и китайската митология, и т.н. По-късно в епохата на Средновековието, са известни като сатанински изчадия – “демони”, “дяволи”, “таласъми”, “върколаци”, “тролове”, “салтири”, “сайтиири”, “салтиери”, “салтиели”, “мордохайци-мардуци”, “мердинци”, “мерлинци”, “лефити”, “лефиатани”, “левитани”, “караконджули”, “вампири”, “серфади”, ”серфадими” и т.н.. Тези сатанински изчадия се идентифицират като “светещи в тъмното” - “илюминати-лефити”- полузмии. Известно е, че неземните хищни биологични видове – “емпузите” имат изключително добре развити  “мимикриционни” качества!

Те имат склонност да се прикриват и да се смесват по всички възможни биологически, генетични и “геномни” способи с човешката популация. Те са виновни за човешките несгоди. Причина са за всички големи и световни  войни,  водени през изминалите 5 000 години!

Конкретно, са виновни и за пропадането на нашата България. Те ни въвличат – по времето на цар Иван Александър - владетел на българската средновековна държава в братоубийствена война с нашите средновековни потомци - тюрките. Тяхна е вината за петстотингодишното робство на българите. Виновни са за неистовите жестокости по времето на Великата френска революция. Носят основната вина за масовите кланета и братоубийствени войни в Русия, в Украйна и за човешките страдания в Сибир. Те организират преврата на Оливер Кромуел в Стара Англия и са отговорни за избиването на милиони индианци в Северна и Южна Америка. Те действат задкулисно, лукаво, подло, прикрито. Умеят изключително успешно да създават сплетни и интриги и да настройват хората един срещу друг в братоубийствени свади. Виновни са за Първата и Втората световна война в новото време. На тяхната съвест тежат страданията, мъките и  смъртта на стотици милиони човешки същества. В днешно време, отново се наблюдават в някои части на света, например, в Пуерто-Рико, района на Пуерто Аресибо и Лагуна Картахена) и се засичат така наречените дребни демони “чупакабрас”, имащи червени - “огнени очи”. Известно е, че те не са “емпузи”. “Чупакабрас” са така да се каже техни “домашни любимци”, като нашите котенца и кученца например 50.

В тази книга са описани знанията и тайните технологични възможности, а също така и силите на древните люде, които сътворили НОЕВИТЕ КОВЧЕЗИ”. Тези разумни представители на човешката раса спасили човечеството с помощта на Слънчевата енергия.

Сега, знаещите и можещи хора са готови да построят отново слънчевия  Ноев ковчег“, като преустроят икономиката ни според законите на СЛЪНЧЕВО – ВЪГЛЕВОДОРОДНАТА ЕНЕРГЕТИКА.

Уведомяваме любознателните си читатели, че съществува група от български учени и военни специалисти, насочили своите усилия към усвояване на слънчевата енергия за удовлетворяване на човешките потребности. Те са обединени в сдружение. То включва и Фондация ”Слънчева енергетика”, “БЪЛГАРСКА АКАДЕМИЯ НА НАУКИТЕ”, СОФИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ “Климент Охридски” и ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ - СОФИЯ. Тази група участваше в състава на научните отдели на българския военно-промишлен комплекс - ВПК) в дейностите на специалните институти към Българската Военна академия и Българското Министерство на отбраната (М.О.).

Тогава съществуваше системата на българския военно-промишлен комплекс. В неговата основа бяха над 300 завода и крупни предприятия - обединени в консорциумите - “МЕТАЛХИМ - Холдинг -АД”, “ЕЛЕКТРОН-ПРОГРЕС-АД” и “ТЕРЕМ-АД”.

Преди повече от 30 години в Р. България, съгласно изискванията на “Варшавския договор” в който бяхме членки заедно със СССР, се разработваха специални изделия с отбранително предназначение. В нашите  научно-изследователски военни институти и военни заводи до 1997 - 1998 г. се разработваха и произвеждаха специални секретни оптични компоненти.  Тези изделия бяха част от основата на индустриалното направление - ”планарна фреснелова оптика”. Тяхното приложение е изключително широко. Използват се както във военното дело, така и в цивилния живот за усвояване на изобилната слънчева радиация,  като основа на СЛЪНЧЕВАТА ЕНЕРГЕТИКА ЗА ХОРАТА НА 21 ВЕК!

В България се произвеждаше специална военна оптика и елементи за летящите диско-образни, дирижабълни и бойни руски (съветски) системи “Термоплан - Чедока”. Те са предназначени за височинно и наземно свръх-концентриране на Слънчевата радиация във видимия оптичен диапазон. Постигнаха се екстремални плътности на свръх-концентрираното соларно-енергийното лъчение до 750 Мегават/квадратен метър. Бяха получени и екстремални температури на въздействие (на свръх-уплътнената светлинна електромагнитна енергия) върху веществото (цветни температури) достигащи повече от 5 600 градуса по Целзий.

За създаването на тези оптични системи се използваха древни “езотерични” - тайни познания и артефакти от дълбока древност. Те са били открити от 4 немски експедиции, проведени през тридесетте години на миналия век в района на планината “Кайлас” - Хималаите. Немските учени в тези експедиции, още преди Втората световна война, са изпратени с личните наставления на Химлер - съратника на Хитлер за търсене на доказателства за арийския произход на германската раса. Открити са били артефакти за наличието на живи представители на древното човечество, съхранени в “анабиозно” състояние, известно на древните индуси, като състояние “сомати”. Установили са, че в пещерните комплекси на планината “Кайлас”, намиращи се на надморска височина от 4000 до 6000 метра, се генерират  много мощни електромагнитни, ниско и високочестотни излъчвания, инфразвукови и ултразвукови механични трептения породени от целенасочено модифицирани земни, “телурични” токове и “скални конфигурации” с изразени “пиезо-електрически” свойства. Този таен пещерен комплекс, известен в митологиите като “Шамбала, Офир, Тапробана и т.н.”, е създаден от дълбока древност. В него се поддържа в “полуживо – анабиотично” състояние - “сома-сомати” “човешки генофонд”. Той е съхранен за възстановяване на човечеството, когато периодически се подложи на тотално унищожение, при възникване на природни катаклизми от планетарен мащаб и “масови измирания”. Същността на тази особена “полева” защита, изградена от древните представители на човечеството е била обект на изключителен интерес от страна на “национал-социалистите” на Хитлер. В Хималаите немските експедиции са търсени и други “езотерични” тайни, познания и военни технологии за създаване на свръхоръжие.

През 1937 година в Хималаите в района на планинския масив “Кайлас” (със средна височина около 6 000 м.) и в планините “Кун Лун“- Северозападен Тибет са открити “древни тайни съоръжения”. Те формират увереността и самочувствието на “арийската” раса в лицето на “национал-социалистите” водени от Хитлер1,2,5.

По-късно, в края на Втората световна война, немците поради редица от не съвсем изяснени исторически причини, не успяват да реализират пресъздаването на древните специални оръжейни системи. През 1944 - 45 г. немския научен и производствен екип, базиран в Бохемия е пленен. По нареждане на Сталин и Лаврентий Берия, германските учени и военни специалисти от тази група на известния немски професор Гюнтер Щайн са изпратени в свръх-секретните военни подземни центрове на СССР в “Далечния изток. Това е сърцето на строго секретна система от огромни военни градове и съоръжени изградени дълбоко под повърхността на Земята. Разпростират се в “подземни каверни” от изкуствен произход на дълбочина до 3 км. Един от тях е подземния полигонен комплекс в Далечния Изток на територията на Сибир с обобщено название “полигон Семипалатинск”. Фиг. Карта на Сибир в района Семипалатинск).

По стечение на обстоятелствата, през 1972 година българският ВПК, (под ръководството на ген. Ямаков, от нашата страна) бе включен в секретно разработване на елементи на  соларно-енергийно оръжие тип “Термоплан-Чедока”. В България се наблегна, по-специално на изработването на особена планарна полимерна и тънкослойна, фреснелова оптика. За развитието на “фреснеловата оптика”  България е платила много милиони в твърда валута още от 1978 г. до 1989 г. За реализиране на това начинание бе нает и един крупен немски, западен специалист по фреснелова оптика. Специалното оборудване, например - един експериментален челен струг (работещ с точност 0,4 микрона с ЦПУ и изчислителна машина), бе съвместно проектирано. Той бе поръчан на отделни части и елементи в заводи от Западна Германия и Швейцария. Механичната конструкция и цифрово-програмното му управление (ЦПУ) се произведе в немските заводи на “Маузер”, “Хеклер и Кох”, “Рьопелверк” и швейцарските “Оерликон”.

В заводите на “ОПТИКОЕЛЕКТРОН АД” - гр. Панагюрище в продължение на повече от 25 години се усвои производството на фреснелова оптика. Произвеждаха се електролитично и галвано-пластично фреснелови огледални матрици. Те бяха предназначени главно за износ в СССР. Служеха за производство на малки и дори широко-форматни (с диаметър от ф 300 мм до ф 2500 мм) фреснелови планарни лещи. Изработваха се от различни прозрачни полимери (плексиглас). Тези материали са радиационно стабилизиран полиметил-метакрилат, поликарбонат, полисулфон, полиетилен-терафталат и др.

Тези фреснелови широко-форматни планарни, гъвкави лупи се използват и сега. Прилагат се и в руското соларно-енергийно дирижаблостроне. С тях се покриват специални дискообразни и тороидални плоски балони - дископланни соларно-енергийни дирижабли. Снимка на апарата “Термоплан-Чедока”и лъчението му в концентриран вид наблюдавано в Калужка област - като светлинен стълб излъчен вертикално от небето към повърхността на езерото.

В тях има подгрят до 220 - 270 градуса по Целзий подемен негорим газ - хелий. Върху горната им повърхност са монтирани оптични фото-соларни енергийни клетки от рефракторно-рефлекторен и фокон-фоклинен тип. Тези оптични елементи съдържат полимерната, планарна фреснелова оптика с линеен и концентричен растер (фиг.5. Снимки и схеми на фреснелови лупи с линеен и концентричен растер и приложението им в соларни концентраторни енергийни устройства и апарати).

Оптичните модули на соларните дисковидни дирижабли приличат по външна форма на “обърнати” кухи пирамиди с вътрешни огледални стени. В обърнатата им към Слънцето основа, се намират фреснеловите оптични системи. Пирамидалният им връх съдържа специални оптични, водо-охлаждаеми стъклени и метализирани приемни тубуси. Те са с особена геометрична форма. Към тях са прикрепени и светло-проводни стъклени секции на силовите оптични кабели (фиг.6. Снимка на “фокон-фоклинен” и “рефракторно-рефлекторен” коничен концентратор, с “каустичен” тубус. Той е снабден с “охлаждаем” оптичен, силов кабел за пренасяне на концентрираната светлина на дистанция до 50 - 60 метра).

В тези оптични соларно-енергийни концентраторни апарати, по гъвкави силови стъкловлакнести светло-проводи (с водно охлаждане) свръх- концентрираната светлинна, соларна радиация в оптичния видим диапазон се насочва към външни (радиално разположени) и централни излъчвателни светлинни тела. Тя е уплътнена до 45 000 пъти. Светлинната слънчева енергия след свръх-концентриране се използва, по косвен път за движение на диско-видния тороидален дирижабъл в атмосферата.

Слънчевата радиация създава и подемната “архимедова” сила.

Едновременно с бойния ефект се получава и възможност за формиране на подемни въздушни вихри в плазмено състояние от атмосферата в долната част на летателния балонен апарат. Термопланите имат и акумулаторно устройство на енергия. То е предназначено за захранване на излъчвателно оптично устройство на поли-хроматична светлина. Светлинните излъчватели работят с мощни, импулсни плазмени газоразрядни лампи за лъчево-светлинна стрелба и през нощта. За разлика от газовите лазери, оптичното им напомпване е модифицирано. Светлината от плазмените газоразрядни лампи се свръх-концентрира. Тя се излъчва насочено през оптичната система на дисковидния дирижабъл – отново, чрез фреснелова покривна оптика 45,46,47

През 1967 г. тези руски бойни системи, тип “Термоплан-Чедока” потушиха за няколко часа руско-китайския военен конфликт, възникнал в “Далечния изток на остров Дамански” - до една речна “меандра” - извивка на  река Амур в Сибир”, в близост до китайската граница. Картината след унищожението на китайските дивизии бе направо апокалиптична. Бе показан заснет филм - веднага след бойните действия. Виждаше се нещо страшно - стопена на повече от 1 метър дълбочина земя, осеяна с разлети в нея полу-разтопени китайски танкове от тип Т34 - Т54 китайска модификация. Гледката от представения филм приличаше на описаната в Библията колизия причинила унищожението на градовете Содом и Гомор.  След соларно-енергийния удар с ракетни установки тип “Град” за залпов огън кал. 122 мм “бойното поле” е било обстреляно (до степен на видимо заличаване на следите от апокалиптичното свръх-концентрираното слънчево лъчение) с неуправляеми ракетни снаряди от серията “ Бамбук”. Слънчевото бойно “свръх-уплътнено” лъчение е било пренасочено от височина чрез аеростатните и дирижабълни (дископланни, фото-соларни) бойни системи към “театъра на бойните действия”. След военния конфликт са били взети мерки за маскиране на “бойното поле” при наблюдение и снимане, чрез сателити от Космоса. За дезинформация, във военното комюнике на СССР се подаде невярно съобщение за използване на свръхмощни газодинамични СО2 лазери (използващи взривно иницииране за привеждане в действие). Такива свръхмощни лазери и сега не съществуват. Основата на това соларно-енергийно свръх-оръжие е “фреснеловата” оптика и планарните полимерни плексигласови лупи.

Забележка: В някои научни издания, това понятие се среща като “френелова” оптика. Тази транскрипция е популяризирана съгласно правилното изговаряне на името на създателя на прочутите морски френски фарове снабдени със специална призматична оптика - френски учен, работил по времето на Наполеон - Огюст Френел ( FRESNEL)

Както Ви споменахме, в настояще време тези фреснелови лещи се изработват от лек, оптично пропусклив полимер или от органично и дори боро-силикатно стъкло. Имат особена цилиндрична конструкция от плоски и тънки като плоча цилиндрови отрязъци. По тяхната “срезова” (в дълбочина на плоскостта) широка повърхност са оформени концентрични или линейни призматични канали с подходящи размери и геометрия. Те се наричат фреснелови растери (Терминологията в настоящата книга третира “френеловата” оптика носеща името на Огюст Френел - O. Fresnels). Острите ръбове на всяка концентрична и кръгово огъната призма от растери са насочени така, че светлината се концентрира във фокална зона. Тя е симетрична на оста на планарния отрязък от цилиндричната лупа. Така се получават много леки и широко-площни аналози на обикновените стъклени лупи (фиг.7 Графична рисунка на сечение и плана на фреснелова леща).

При плътност на падащото лъчение от Слънцето (на височина от 30 до 8900 метра в тропосферата) от порядъка на 840 -1170 Вата/кв.м. към Земята се насочват снопове видими лъчи с колосална плътност (500 - 750 Мегават/ кв.м.. Те имат мощност до 36 Мегавата получена от единичен (дисковиден фото-соларен) оптичен аеростат или дирижабъл. Лъчите имат и висока температура (цветна температура от 5672 градуса по Целзий за зелените цветови отенъци с дължина на вълната 480 - 540 нанометра). Този процес на облъчване (със соларен енергиен лъч) лесно довежда камъните и скалите - базалт, гранит, сиенит, диабаз, ортоклаз, силикати, алумо-силикати и други до точка на кипене.

Подходящо е да се припомни и древния произход на тези “езотерични” знания, залегнали в основата на нашата военна индустрия произвеждаща планарна фреснелова оптика. Читателите лесно, ще свържат тези факти с китайската митология. Тя описва техниката на китайския “Жълт” император  “Хуанди”, базирана на древните китайски бойни огледала. Те всъщност, не били огледала, а “де-факто” са френелови лещи. В древните книги са описани силите на “ужасния призматичен” кристал, от специално стъкло. Той събирал всички светлинни енергии и движел “всичко в нашия свят” описан в древните епоси и сказанията за “свещения граал” и т.н.1,2,3,5,7

Чрез тези “езотерични “тайни” познания лесно се обясняват съществуващите артефакти във вид на остъклените и стопени стени на древни “мегалитни” постройки. Те се намират и сега на много “сакрални” места, наситени с останки от древна, “мегалитна” архитектура (включително във Франция, Англия, Ирландия, Ливан-Баалбек, Египетските пирамиди, Хетска Анатолия в Турция и дори в България) по цял свят.(фиг.8, фиг.9, фиг10. - 3 броя Снимки на мегалитни постройки от древността в Храма Хелиопол на Слънцето в планината Баалбек - Ливан, Египет-храм Луксор, Тиахуанако - Вратата на Слънцето в Перу). Тези учудващи “мегалитни” сгради са от дълбока древност 1,2,3,7,9.

Соларно-енергийните летящи бойни системи на древните и настоящите руски (свръх-секретни военни) системи представляват плоски (тороидални или дисковидни) балони - дирижабли. Соларните дисковидни аеростати са привързани с въжета към еластични земни опори. Снабдени са и с противо-ветрови демпферни устройства с прополерни ротори (перки). Соларните плоски аеростати са с екзотичен вид (нещо като гигантски летящи легени) (фиг 11, фиг.12. - Снимка на Солар-Тец над Военно-почивен дом в Рибарица-Тетевенски Балкан, разрез на фото-соларен височинен концентратор). Балонетите им са пълни с горещ хелий!

Той е подемния лек негорим газ на плоските дисковидни дирижабли. Балонетните газови камери на дирижаблите от този тип са направени от метализиран, или тефлонизиран стъкленно-нишков или въглеродно-нишков плат. В по-новите модификации сега балонетите се изработват от специален термоустойчив плат. Той е изтъкан с подходящи машини и съдържа метализирани и покрити галванично с мед, сребро и никел-хром въглеродни нишки. Тези въглеродни нишки се получават от “пиролиза” на полиестерни ПАН - полиакрилнитрилни влакна във вакуумни камери те са синтетични и евтини. Масово се използват за изплитане на дамски чорапи - известни с названия като “ликра”, “найлон”, “лавсан”, “майлар”, “дакрон” и т.н. Уплътняването на шевните фуги на термоустойчивите платове на балонетите, става с помощта на “високо-температурно-устойчив” силиконов каучук и силиконови лепила. Импрегнирането им за  херметичност също става чрез специални силиконови лакове или с подходяща тефлонизация, химическа и галванична метализация. За по-добро качество се прилага и “ултразвукова” заварка. В балонетите има компресорно устройство за “припомпване” и нагреватели за соларно подгряване на  лекия и негорим подемем газ. За издигане на малки височини до 12 000 метра в тях има хелий. Той се подгрява със светлинна концентрирана енергия.

Хелият се загрява от 230 до 280, дори до 400 о С. Подемният газ - хелия, като се затопли до посочените температури, притежава високи подемни свойства. Относителната му подемна сила е около 1,03 кг./м3 при температура 10 - 12 о С . При нагряване до температури около 230 о С , “товаро-носимостта” нараства до 1,1476 кг / м3  на единица подемен обем. За сравнение при 20 о С  водородът има подемна сила около 1,14 кг/ м3  на единица подемен обем. (фиг13. Графики на подемна сила на хелий, водород и горещ въздух загрети до различни температури.).

На височини около 4 - 8 км. в ниската тропосферата горещият хелий е незапалим. Той е пожаро-безопасен! Затова е и най-подходящ за подемен лек газ в условията на летене в ниската тропосфера.

Когато летателната “соларно-енергийна”, дисковидна система трябва да се издигне в атмосферата на височина до 42 км. газът се сменява с горещ водород. От стратосферни височини (по-големи от 13 000 м), горещият хелий се изпомпва и се замества с водород. Този водород се подгрява до температури около 70 - 90 о С . За височини над 55 км. се използва загрят до 230 - 340 о С   водород. На тези височини няма достатъчно кислород в атмосферата. Затова категорично, не съществува опасност от пожар на летателния “дисковиден и фото-соларен” апарат!     

Плоската им дисковидна конструкция (за дисковидните балони с диаметър варираща от 96 метра до около 400 м.) на височини под 1800 метра в тропосферата е изключително ветроустойчива (фиг. 14 Графика на коефициента на удължение на дисковиден дирижабъл и коефициента на “челно съпротивление” при различни, но “дозвукови” скорости на въздушните потоци около външните обтекаеми повърхности на дирижабълните апарати).

Ураган със скорост на вятъра около 60 - 63 метра/сек се издържа с лекота от фото-соларния дирижабъл тип “Термоплан”, а такива урагани в България възникват  веднъж на около 10 години.

В приземните “тропосферни” въздушни слоеве (от 30 до 5 000 м. височина) тези летателни дирижабълни дисковидни апарати развиват хоризонтална скорост около 120 - 170 км./час.

На височини над 9 000 метра тази скорост е около 240-280 км/час На големи височини (в разредената атмосфера) над 30 км. имат голяма хоризонтална скорост. Тя е над 2900 км./час или доста по-висока от тази на самолет и съизмерима със скоростите на бойните изтребители или на самолет СТЕЛТ. За гориво и окислител се използва разложена на място в дисковидния дирижабъл, в подходящи бордови системи - вода. Горивото е под формата  на водород и кислород. Този процес е соларен и се осъществява чрез бордова соларно-енергийна система. Използва специална “електролизна” фото-деструкция на водата. Тя се реализира вътре в апарата с участието на загрети живачни пари - отново чрез свръх-концентрирана слънчева светлина. Двигателните секции са от ракетен тип. В тях има и силови светлинни излъчватели за соларна много-степенна йонизация на работното тяло в ракетните дюзи. Те са разположени радиално и периферно под диска на дисковидния дирижабъл и по периферията на тороидалния фотосоларен дирижабъл. Ракетните дюзи имат и система с “три степени на свобода” за насочване. Фото-соларните енергийни тороидални или дисковидни, плоски балони при диаметър от 96 до 320 метра, се отличават с ужасяваща товароподемност - за големите балони с работен подемен обем над 1400 000 метра - повече от 1 200 тона  (фиг.15. Снимка на дирижабъл с товароподемна платформа)!

Сега са създадени и други важни изделия необходими за обработка на камъни, дори и на огромни силикатни и варовикови скали. Те представляват специални фото-соларни, плазмени “горелки”. Те имат силови светло-проводи и плазмотронна “безелектродна” камера с високочестотно индуктивно електромагнитно поле. Соларните плазмотрони излъчват изключително горещ пламък. Той се генерира от вода и водна пара. Последната се довежда до състояние на нискотемпературна плазма. Плазмената струя се състои от йонизиран водород и йонизиран кислород в подходящо “стехио-метрично” отношение. Соларните плазмотронни горелки са предназначени освен за бойни цели, но и за хидротермално рязане на гигантски скални блокове.

Известно е, че при температури над 700 о С  и налягане до 26 МРА (около 270 атмосфери) водата много бързо - за секунди разтваря силициевия двуокис. Този минерал е основна съставна компонента на силикатните скали - гранит, сиенит, гнайси и т.н. В “горелката” се реализират и ултразвукови удари. Пораждат се от високо-енергийни и ултразвукови “електро-хидравлични” вълни. (фиг.16. Схема на плазмотронна соларно-енергийна горелка).

Така скалните минерали в срезовете на скалите лесно се деструктурират. Тази технология позволява да се обработват в блокове с подходяща геометрична форма и различни изделия, всички видове скали - особено силикатните и алумосиликатните (фиг 17 Снимка от Баалбек с камъкът “Хаяр ел Хобла” - най-големия дялан камък в света с маса повече от 1200 тона).

С тази съвременна технология - соларно-плазмени горелки и слънчеви  дисковидни дирижабли лесно може да се онагледи и да се представи изграждането на древните “мегалитни”, архитектурни комплекси на древни цивилизации и култури преди повече от 28 000 - 90 000 години. Демонстрира се и изрязване на гигантски блокове от скали, оформянето им в подходящи каменни изделия. Товарните фото-соларни и дисковидни дирижабли пренасят на стотици и дори хиляди километри каменните блокове. Така в дълбока древност, каменните мегалити са летели до днешното им местоположение. Ние ги виждаме сега в “мегалитните архитектурни” останки на Баалбек, на Хатуса, в Египет, в Кайлас, в полуостров Юкатан, в Мачу Пикчу, на остров Пасха, в остров Понапе от Каролингския архипелаг, в Индия, в Африка, в Китай, в “Белингтаж” в България и т.н.(фиг.18. фиг. 19, фиг.20, фиг 21 Снимки на различни мегалитни постройки от Хатуса (Хатушаш) - Хетска Анатолия - Р. Турция, Олмекски каменни гигантски глави в Полуостров Юкатан, Пирамиди от Паленке - от древната империя на маите, снимки от Стоунхендж - Англия).

Поради секретността, (авторът на тази книга и неговия колектив работеха във В.П.К.) не можеше да се говори открито за посочената в книгата тематика. Забранено бе да се споделят с обикновените хора тези древни “езотерични” знания. Не се позволяваше да се открие същността на останалите навсякъде по света, древни гигантски мегалитни артефакти. Сега, по легален път излязохме от ямата, наречена секретност!48.

Много важно е тези соларно-енергийни оптични технологии да станат масови. Необходимо е бързо да се популяризират сред обществото.Те са много полезни за хората и главно за българите. Трябва да се разбере, че Слънчевата енергетика е нашето спасение в условията на ужасяваща икономическа криза. Разработките ни са уникални и патентовани. Сега се участва в различни Европейски финансови програми (например Шеста рамкова програма към ЕС за технологично обновление, иновации и демонстрации на Европа за периода 2002 - 2006 г.). Разчита се и на Европейска финансова помощ за реализиране на регионални соларно-енергийни проекти. С тях ще се решат проблемите на българите. По аналогичен способ, ще разрешат и бъдещите проблеми и на европейците (пак с помощта на “езотеричните” знания на древните цивилизации - като Атлантида, Офир, Тапробана, Лемурия, Асгард, Посейдония и т.н. по време на “Златния век” описан във Овидиевите метаморфози). Запознавайки се с описанията на соларните разработки лесно се намерят аналози на “свещения граал” и “грааловите дървета”18,19,45.

В тези писмени материали се откриват в детайли предназначението на египетските и другите пирамиди по света, на културата “Наска”, на Куско в Андите и т.н.- артефакти (фиг.22, фиг. 23, фиг. 24 Снимки от пустинята Наска- Чили, снимки от град Куско в Перу от империята на древните инки, Мегалитни артефакти от Каролингския полуостров - остров Понапе).

За да бъдем в унисон и със съвременните научни представи за човешкото развитие в тази книга се отчитат както схващанията на “еволюционистите”, така и на привържениците на “глобалните еко- катастрофи”. Те са базирани теоретично на “слънчево-земните връзки - соларно-планетарни взаимоотношения и взаимодействия”. Ние уважаваме и твърденията на почитателите на представителите на Н.Л.О.!

Счита се, че историята на разумния човек, създаден като такъв, независимо по еволюционен път или с периодично проявяваща се - външна, извън-планетна намеса, е много по-древна отколкото официалните представи за човешкото развитието в близките 13 000 - 15 000 години. Вероятно, така наречената (разбира се условно) “кроманьонска човешка раса” датира още от преди повече от 6 милиона години. Тя е преживяла периоди, както на мирно развитие и индустриален възход, така и на бурни природни и социални колизии и “масови измирания”! Възможно е нейни представители да живеят дори сега, извън пределите на планетата. Вероятно са установили и връзки с разумни общности населяващи места в Галактиката, намиращи се много далеч от нашата Слънчева система.  

Вече възникват и нови представи за атомния и ядрен строеж на гравитационно-реагиращата материя. В съвременната физика се разбра, че всъщност ние през 19-ти и 20-ти век сме създали и развили математическия апарат на една ограничена от техниката ни “експериментална физика”. Ученият свят чрез нея се старае да обясни интимната същност на процесите в мирозданието и структурата му. Експериментите са базирани на косвеното им регистриране. След редица сложни трансформации регистрацията се проявява в “макроскопичен” и удобен за нас  вид. Експерименталната физика в днешно време не се интересува от дълбоката същност на дадено силово действие и въздействие, а само от “реакцията” на някакъв еталонен обект, наречен условно “устройство за регистрация”. Законът за еквивалентността на “действие” и “противодействие” като абсолютна стойност в “микро-света” загуби своята перфектна формулировка с въведеното от Хамилтон и Планк понятие - “квант или елементарна порция на действие”. Всъщност се оказа, че това е “квантът на противодействие” на регистриращата система. Това е “нещото”, което ние чрез нашата експериментална апаратура за регистрация, можем да открием и накрая да го видим с нашите очи или по друг косвен начин. За елементарната структура на материята и материалния носител на различните по вид силови въздействия в гравитационно реагиращата материя – полева или вещева, за съжаление, само се предугажда и то до диференцирана геометрична размерност в реалното тримерно пространство до 10 -29 см. Обаче, стана ясно, че “статистически усредненият” спектър на действието може да бъде непрекъснат (съставен от различни и хаотични по своя характер микро-действия на различните форми на материята), но спектърът на “противодействие” е винаги на отделни порции. Този факт се дължи на това, че всяка материална система е добре балансирана и има някаква устойчивост до степента си на разрушаване от външни сили. Спомнете си закона за инерцията – I-вия закон на Нютон – “ Всяко тяло запазва състоянието си на праволинейно и равномерно-движение или на покой във вакуума, докато някакво външно въздействие не го изведе от това му състояние”. По всяка вероятност в “микро



Тагове:   minev,   book,   Solar,


Гласувай:
0



1. анонимен - Neshto interesno za vsi4ki koito iskat da pestqt
28.06.2010 10:24
http://aivanov66.blog.bg/biznes/2010/06/26/hydroxmobile.567967
цитирай
2. анонимен - Онлайн самые новые сериалы
15.01.2012 03:28
<img>http://serialyonline.ru/wp-content/uploads/2011/12/%D0%B3%D0%B5%D0%B9%D0%BC%D0%B5%D1%80%D1%8B.jpg</img><img>http://serialyonline.ru/wp-content/uploads/2012/01/%D1%87%D0%B0%D0%BA.jpg</img>

Сайт сериалы онлайн помогает посетителям получать удовольствие от просмотра горячо им любимых сериалов, будь это фантастический сериал "Геймеры", или мистический "Темный Мир", или комедийный "Детка", или же исторический "Белая Гвардия". Самый утонченный пользователь сможет себе найти подходящий сериал для онлайн просмотра у себя дома, на квартире, а может быть расслабиться от увиденного на работе за компьютером. Коллекция фильмов собрана таким образом, чтобы люди любых возрастов смогли себе подобрать по вкусу кино, не зависимо от какого сезона или серии. Если вы не успели посмотреть дома на телевизоре понравившийся сериал, то можете не расстраиваться, так как у нас вся видео библиотека абсолютно бесплатна. Вы сможете в любое время дня и ночи посетить сериальный сайт, чтобы удовлетворить свою потребность! Весь материал, опубликованный на сайте, принадлежат их владельцам. Представлены исключительно в ознакомительных целях.

<a href=http://serialyonline.ru/Смотреть-сериал-тайный-круг-1-сезон-10-серия-онлайн-бесплатно>смотреть онлайн фильм тайный круг 10 серию</a>

<a href=http://serialyonline.ru/Смотреть-сериал-сериал-надежда-смотреть-онлайн-в-хоро-онлайн-бесплатно?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter>смотреть в хорошем качестве сериал надежда</a>

<a href=http://serialyonline.ru/Смотреть-сериал-аббатство-даунтон-2-сезон-9-серия-онлайн-бесплатно>аббатство дантон 2 сезон 9 серия</a>

<a href=http://serialyonline.ru/Смотреть-сериал-2011/10/page/23>интерны зайцев2</a>
цитирай
3. анонимен - pharmacy terms
29.01.2012 06:36
resumes for pharmacy call centers http://sundrugstore.net/products/imodium.htm westlake pharmacy
цитирай
4. анонимен - edit pdf acrobat
17.02.2012 20:14
windows media player 10 plug adobe system incorporated website http://bdkvyrc.hostingsociety.com/acrobat-pdf-files.html acrobat pdf files
цитирай
5. анонимен - All Best Movies - новинки кино 2012 года
19.02.2012 14:28
<img>http://allbestmovies.ru/uploads/posts/2012-02/1328625469_spisok-gromkih-premer-2012-goda2.jpg</img>

<i>Каталог фильмов
Смотрите бесплатно! Быстрая загрузка. Без регистрации. Просмотр - 1 кликом!</i>

<b>Новости Кино</b>.

Звезда волшебной саги о Гарри Поттере Эмма Уотсон, которая только закончила играть роль Гермионы, ищет новые для себя образы. Наиболее вероятно, что она сыграет главную роль в сказке "Красавица и чудовище". Это новая постановка давно известной всем картины.

Возвращение к активной работе киностудии Hammer порадует любителей фильмов ужасов. Достаточно вспомнить, что именно здесь снимались такие известные фильмы как истории о Франкенштейне, целая серия фильмов о Дракуле. Студия Hammer активно работала с 1934 года. В период с 1970 по 1979 здесь выпущено 33 фильма в жанре хоррор.

В апреле 2012 года всемирно известный режиссер Роберт Родригес приступит к съемкам «Мачете убивает». Продюсированием и финансовыми вопросами фильма займется компания Александра Роднянского AR Films. В этой части главный герой вновь борется с наркокартелем, но на этот раз ему помогает американское правительство. Сиквел обещает быть более захватывающим, а сцены борьбы более эффектными...

Подробнее читайте на <a href=http://allbestmovies.ru>allbestmovies.ru</a>

<a href=http://allbestmovies.ru/comedy/1012-elvin-i-burunduki-3-alvin-and-the-chipmunks-chipwrecked.html>цитаты из элвин и бурундуки</a>

<a href=http://allbestmovies.ru/citata-iz-filma/768-sobache-serdce.html>на основе учения индийских йогов угнетаемых</a>

<a href=http://allbestmovies.ru/spisok-filmov-2011/>филми 2011 список</a>

<a href=http://allbestmovies.ru/citata-iz-filma/693-brat-2.html>цитата брат 2 негр</a>
цитирай
6. анонимен - Смотреть онлайн сериалы, новинки 2012. Фильмы, сериалы и мультсериалы бесплатно!
10.03.2012 03:37
<img>http://tvforme.ru/uploads/posts/2012-03/thumbs/1331303927_video_496046.jpg</img> <img>http://tvforme.ru/uploads/posts/2012-02/thumbs/1328511646_d02d1f6f0ee9.jpg</img>

Добро пожаловать в наш онлайн кинотеатр, который содержит большую коллекцию сериалов. На нашем сайте Вы можете смотреть сериалы онлайн бесплатно, смотреть мультсериалы онлайн, смотреть лучшие сериалы онлайн без регистрации, все новинки киносериалов 2012 года. Сериалы онлайн, возможность перестать скачивать большие сериалы, состоящие из нескольких сезонов, в хорошем качестве, которые весят очень много, и начать смотреть сериалы онлайн у себя на компьютере. Вам больше не нужно ждать загрузки сериала, на TVFORME.Ru Вы можете смотреть сериалы онлайн без ожидания. На нашем сайте найдутся все сезоны популярных сериалов. У нас вы найдёте все мультсериалы онлайн, с лучшими жанрами: комедии, фантастика, триллеры, ужасы и экшен / Action. С самыми популярными, известными звёздами, такими как Тим Рот, Хью Лори, Майкл Холл, Оливия Уайлд, Пол Уэсли, Иен Сомерхолдер, Нина Добрев, Мэттью Фокс, Эванджелин Лилли, Джош Холлоуэй, Майкл Эмерсон, Элизабет Митчелл и другие. Реклама в нашем кинотеатре будет сведена на минимум, поэтому просмотр онлайн сериалов будет максимально удобным и не что вам не будет мешать. Всё это на одном сайте TVFORME.RU – смотрите сериалы онлайн, бесплатные мультсериалы и сериалы онлайн.

<a href=http://tvforme.ru/261-spartak-mest.html>спартак: месть онлайн 2 сезон с переводом от lostfilm</a>

<a href=http://tvforme.ru/379-nastoyaschaya-krov-5-sezon.html>настоящая кровь 2012 феврал</a>

<a href=http://tvforme.ru/tags/Угасшие/>угасшие онлайн</a>

<a href=http://tvforme.ru/serials/new/273-besstyzhie-2-sezon.html>актеры сериала бесстыжие</a>
цитирай
7. анонимен - generic viagra 754 5518
17.10.2012 08:30
<a href=http://buyviagraonlinemall.com/#4030>buy generic viagra</a> - <a href=http://buyviagraonlinemall.com/#12677>buy viagra</a> , http://buyviagraonlinemall.com/#20431 viagra online
цитирай
8. анонимен - payday loans online 569 3952
17.10.2012 12:17
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#3195>payday loans online</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#8792>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#10995 payday loans online
цитирай
9. анонимен - purchase levitra
20.10.2012 07:32
If you want to buy levitra use keywords http://onlinelevitrabuy.com/#8488 - cheap generic levitra, <a href=http://onlinelevitrabuy.com/#6253>order levitra</a> or this link http://onlinelevitrabuy.com/#6013 online
цитирай
10. анонимен - buy cialis 8020
20.10.2012 11:06
<a href=http://ordercheapcialishere.com/#vtgaf>cialis 10 mg</a> - <a href=http://ordercheapcialishere.com/#ccsap >buy generic cialis</a> , http://ordercheapcialishere.com/#afmgx buy generic cialis
цитирай
11. анонимен - order kamagra 14878
20.10.2012 13:13
<a href=http://orderkamagranow.com/#hvkly>buy kamagra online</a> - <a href=http://orderkamagranow.com/#caljn >cheapest kamagra</a> , http://orderkamagranow.com/#eaohu order kamagra online
цитирай
12. анонимен - viagra 120 mg 16224
20.10.2012 19:58
<a href=http://ordercheapviagrahere.com/#gubww>viagra 150 mg</a> - <a href=http://ordercheapviagrahere.com/#gtvbk >cheap viagra online</a> , http://ordercheapviagrahere.com/#uzpbn viagra 200 mg
цитирай
13. анонимен - cUljqsf useful web
20.10.2012 20:16
fGenuyNy <a href="http://tinyurl.com/95uj6qm">devin hester womens jersey</a> pHadctBt http://tinyurl.com/8ogx5lb
gOginmBk <a href="http://tinyurl.com/9agsdgp">saints graham jersey</a> gZkbckBi http://tinyurl.com/9agsdgp
gRqkrvBm <a href="http://tinyurl.com/9nagjx8">manning jersey</a> gQooysOz http://tinyurl.com/9nagjx8
bLkglsIo <a href="http://tinyurl.com/9w2krm5">patriots hernandez jersey</a> gShwzwNv http://tinyurl.com/9w2krm5
aXsowuHq <a href="http://is.gd/vWnjz2">nike haloti ngata jersey</a> bUznsqUw http://tinyurl.com/8fqhekh
jRuzmnBi <a href="http://tinyurl.com/8ultfmo">steelers joe greene throwback jersey</a> cYqjbqVn http://tinyurl.com/98khbg4
uWcubePv <a href="http://tinyurl.com/8kz3njq">game charles woodson jersey</a> oWfjgfUn http://tinyurl.com/9q2zukc
kSybdsDo <a href="http://tinyurl.com/8d52hqe">peyton manning youth jersey</a> jSjvwsJv http://tinyurl.com/9u36lzu
xHobjlXv <a href="http://tinyurl.com/936n228">panthers cam newton jersey</a> jLqiaqVr http://tinyurl.com/93vwmso
qGjdewFl <a href="http://tinyurl.com/8nljlcd">tony dorsett jersey</a> iStybmMe http://tinyurl.com/92elyeo
цитирай
14. анонимен - kOttwod Discover More Here
21.10.2012 04:40
Rwvray <a href="http://dallascowboysjerseysshop.us/tony-dorsett-jersey-c-24.html">cheap tony dorsett jersey</a> Sqzjwl http://dallascowboysjerseysshop.us/roger-staubach-jersey-c-18.html
Njpzar <a href="http://newyorkgiantsjerseysshop.us/new-york-giants-jerseys-c-3.html">eli manning jersey</a> Amqmbs http://newyorkgiantsjerseysshop.us/dallas-cowboys-jerseys-c-1.html
Bqorua <a href="http://tinyurl.com/9u7ws65">peyton manning nike jersey</a> Ecrxyo http://tinyurl.com/9u7ws65
Ppydep <a href="http://tinyurl.com/9j76dal">michael crabtree jersey</a> Cdckym http://cort.as/2dfr
Cvmqzd <a href="http://newyorkjetsjerseyshop.us/ladainian-tomlinson-jersey-c-18.html">tomlinson jets jersey</a> Wrcyku http://newyorkjetsjerseyshop.us/joe-namath-jersey-c-16.html
Moklek <a href="http://denverbroncosjerseysstore.us/peyton-manning-jersey-c-20.html">peyton manning jersey</a> Jboacr http://denverbroncosjerseysstore.us/demaryius-thomas-jersey-c-7.html
Bxxusb <a href="http://chicagobearsjerseysshop.us/jim-mcmahon-jersey-c-11.html">jim mcmahon jersey</a> Stvzzk http://chicagobearsjerseysshop.us/julius-peppers-jersey-c-2.html
Falspe <a href="http://tinyurl.com/8sd3l48">nike rob gronkowski jersey</a> Dwpggb http://tinyurl.com/9j68sa5
Cjtiys <a href="http://tinyurl.com/9vxlxny">demarcus ware jersey</a> Uvqcyd http://tinyurl.com/9khy5s5
Luzsoe <a href="http://tinyurl.com/9hzkzjg">ndamukong suh jersey</a> Zocidi http://tinyurl.com/99j4fef
цитирай
15. анонимен - buy viagra 607 2274
21.10.2012 13:11
<a href=http://buyviagraonlinemall.com/#1417>buy viagra online</a> - <a href=http://buyviagraonlinemall.com/#3501>buy generic viagra</a> , http://buyviagraonlinemall.com/#15849 viagra online
цитирай
16. анонимен - payday loans online 458 8411
21.10.2012 19:45
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#19764>payday loans</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#20912>payday loans</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#2296 payday loans
цитирай
17. анонимен - gPthsxf useful information
21.10.2012 22:06
fPhphqRn <a href="http://tinyurl.com/936n228">panthers cam newton jersey</a> zOdppzEx http://tinyurl.com/936n228
vGhzkiCt <a href="http://is.gd/X0RZdj">nike troy polamalu jersey</a> uLmpvjGc http://tinyurl.com/98khbg4
mGxiufZv <a href="http://tinyurl.com/9xa6ryw">black patrick peterson jersey</a> vSvnzfQa http://tinyurl.com/8zh4ff8
iFspexNs <a href="http://tinyurl.com/8qo94ht">ray lewis jerseys</a> eEsvfmPo http://tinyurl.com/9l5mjbu
nNskaeAz <a href="http://tinyurl.com/8coqsjw">darren sproles womens jersey</a> qJgxqeKm http://tinyurl.com/99p3dsu
nMlekqCv <a href="http://tinyurl.com/8qbxfbe">jason witten cowboys jersey</a> oCewtvSx http://tinyurl.com/9sqp3bf
pAgpyxUc <a href="http://tinyurl.com/9aqjc63">champ bailey nike jersey</a> sYwantYx http://tinyurl.com/9aqjc63
mYdjghVd <a href="http://tinyurl.com/9gsdkwv">clay matthews jersey youth</a> xEilgjUz http://tinyurl.com/8tge7du
fCxvvnGu <a href="http://tinyurl.com/8s3evmb">rob gronkowski jersey</a> qNlfyuYr http://tinyurl.com/9w2krm5
kJfflhYa <a href="http://tinyurl.com/9demdrj">desean jackson jersey</a> gIrbfeXc http://tinyurl.com/9demdrj
цитирай
18. анонимен - pyvsqn Related Articles
21.10.2012 22:58
xRqtapCp <a href="http://www.carrollcountygov.us/coachoutletstore.asp">coach outlet</a> rZaacbSc <a href="http://www.carrollcountygov.us/coachoutletstore.asp">coach purses </a> lWlllpDx <a href="http://www.carrollcountygov.us/coachoutletstore.asp">coach handbags </a> kLkexiTx <a href="http://www.carrollcountygov.us/coachoutletstore.asp">coach factory outlet </a> iPobamIr <a href="http://www.carrollcountygov.us/coachoutletstore.asp">coach outlet online </a> bLjhspHg <a href="http://www.carrollcountygov.us/coachoutletstore.asp">coach factory outlet </a> mMwfwrAx http://www.carrollcountygov.us/coachoutletstore.asp
цитирай
19. анонимен - fFhbjep join in
22.10.2012 11:57
Cwakat <a href="http://tinyurl.com/96x86g8">drew brees jersey</a> Txehxz http://tinyurl.com/8pxn69e
Ptekaz <a href="http://www.animewired.net/jeff-saturday-jersey-c-91.html">packers jeff saturday jersey</a> Fbrent http://www.animewired.net/jermichael-finley-jersey-c-64.html
Togvgw <a href="http://tinyurl.com/93dugjr">chicago bears cutler jersey</a> Jjwnfa http://tinyurl.com/8d8wzhl
Gdkiun <a href="http://tinyurl.com/9u7ws65">peyton manning jersey</a> Juymme http://tinyurl.com/8wqzero
Goifum <a href="http://chicagobearsjerseysshop.us/jim-mcmahon-jersey-c-11.html">jim mcmahon jersey</a> Rxkoud http://chicagobearsjerseysshop.us/julius-peppers-jersey-c-2.html
Jkanii <a href="http://tinyurl.com/8scx5hf">ravens anquan boldin jersey</a> Cbufvn http://tinyurl.com/9mc8p9x
Axfyrw <a href="http://tinyurl.com/9q9slcc">best jersey</a> Yfydxb http://tinyurl.com/99j4fef
Odfrdm <a href="http://detroitlionsjerseysstore.us/ndamukong-suh-jersey-c-7.html">ndamukong suh jersey</a> Omfsvx http://detroitlionsjerseysstore.us/barry-sanders-jersey-c-1.html
Vwkkdu <a href="http://tinyurl.com/9bwsh3h">cheap devin hester jersey</a> Urfwtz http://tinyurl.com/9q88a3l
Eqisxs <a href="http://greenbaypackersjerseysstores.us/jermichael-finley-jersey-c-64.html">cheap jermichael finley jersey</a> Bvvrrw http://greenbaypackersjerseysstores.us/aaron-rodgers-jersey-c-56.html
цитирай
20. анонимен - kKlhtpk Going Here
22.10.2012 21:25
Fncapq <a href="http://detroitlionsjerseysstore.us/calvin-johnson-jersey-c-2.html">calvin johnson jersey</a> Tkdlme http://detroitlionsjerseysstore.us/jahvid-best-jersey-c-4.html
Nskghp <a href="http://tinyurl.com/8fwo4r7">justin tuck jersey</a> Habcfb http://tinyurl.com/9o98neu
Dtfpid <a href="http://chicagobearsjerseysshop.us/devin-hester-jersey-c-6.html">devin hester youth jersey</a> Maobmy http://chicagobearsjerseysshop.us/jay-cutler-jersey-c-5.html
Iprpyl <a href="http://tinyurl.com/9peaodm">alex smith jersey</a> Fdjndn http://tinyurl.com/9x4lhw2
Pystwd <a href="http://tinyurl.com/972xnok">pink calvin johnson jersey</a> Wxqsyn http://tinyurl.com/99j4fef
Mpenbq <a href="http://newengland-patriotsjerseys.us/donta-hightower-jersey-c-40.html">Dont'a Hightower Jersey</a> Grgekd http://newengland-patriotsjerseys.us/aaron-hernandez-jersey-c-6.html
Podrjf <a href="http://tinyurl.com/9j68sa5">wes welker jersey</a> Rfensp http://tinyurl.com/8sd3l48
Sfowgt <a href="http://tinyurl.com/9rs9wtf">matt forte jersey</a> Fqreev http://tinyurl.com/9ue63bc
Rdkzyw <a href="http://is.gd/aEtFnL">donald driver jersey</a> Yjjyaa http://bit.ly/OPR1hk
Zjmfmi <a href="http://baltimoreravensjerseys-store.us/anquan-boldin-jersey-c-11.html">ravens boldin jersey</a> Vvaagf http://baltimoreravensjerseys-store.us/torrey-smith-jersey-c-7.html
цитирай
21. анонимен - buy levitra online
22.10.2012 21:28
If you want to buy levitra use keywords <a href=http://onlinelevitrabuy.com/#3476>buy cheap levitra</a>, <a href=http://onlinelevitrabuy.com/#7206>cheap levitra online</a> or this link http://onlinelevitrabuy.com/#2975 online
цитирай
22. анонимен - nQcqlfi Click This Link
23.10.2012 03:57
cDjnkkHf <a href="http://tinyurl.com/9s3mo6p">bears forte jersey</a> oZnoqbAh http://tinyurl.com/8g6q3qw
lMbdgcHe <a href="http://tinyurl.com/8wxp8rh">larry fitzgerald jersey</a> kIzqncMr http://tinyurl.com/9xa6ryw
oYzfcjQs <a href="http://tinyurl.com/8slj3nf">nnamdi asomugha nike jersey</a> eOjnxgLt http://tinyurl.com/8w9rbbj
bWhqkuOa <a href="http://tinyurl.com/99p3dsu">brees saints jersey</a> hWxzsjHf http://tinyurl.com/8coqsjw
oRptarGz <a href="http://tinyurl.com/8vqmrq9">patrick willis jersey</a> jZvynpJv http://tinyurl.com/8zukecf
kQttqtGm <a href="http://tinyurl.com/9nagjx8">manning jersey</a> lUzpikJb http://tinyurl.com/9mm99th
cKycrkUt <a href="http://tinyurl.com/8kz3njq">cheap charles woodson jersey</a> sSronqUf http://tinyurl.com/8zzmhgz
fIizfvBb <a href="http://tinyurl.com/93vwmso">cam newton nike jersey</a> qLcibnEo http://tinyurl.com/93vwmso
lKfvfzPf <a href="http://tinyurl.com/8tfwkwd">james harrison steelers jersey</a> iPcmawIg http://tinyurl.com/8uyzcfy
tDndnbOx <a href="http://tinyurl.com/8s3evmb">nike rob gronkowski jersey</a> kLriuuGh http://tinyurl.com/9w2krm5
цитирай
23. анонимен - buy cialis online 784 10669
23.10.2012 05:20
<a href=http://buycialisonlinesafe.com/#8403>buy cialis online</a> - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#17836>buy generic cialis</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#17322 generic cialis
цитирай
24. анонимен - levitra 10 mg 10479
23.10.2012 05:36
<a href=http://orderlevitrahere.com/#wzong>cheap levitra online</a> - <a href=http://orderlevitrahere.com/#xcprr >levitra 10 mg</a> , http://orderlevitrahere.com/#qscna buy cheap levitra
цитирай
25. анонимен - payday loans 457 18119
23.10.2012 06:50
<a href=http://paydayloansveryquickly.com/#14546>payday loans</a> - <a href=http://paydayloansveryquickly.com/#12179>payday loans</a> , http://paydayloansveryquickly.com/#15820 payday loans
цитирай
26. анонимен - zGtyftw Go Here
24.10.2012 03:38
Hjucye <a href="http://www.aujoe.com/">cheap customized nfl jerseys</a> Otdasu <a href="http://www.aujoe.com/">customized nfl jerseys </a> Ksjqle <a href="http://www.aujoe.com/">customized nfl jerseys cheap</a> Wscesq http://www.aujoe.com/
цитирай
27. анонимен - qMoeibq Discover More Here
24.10.2012 04:08
Tdjfhh <a href="http://tinyurl.com/9scnyft">uggs uk</a> Tdyfig <a href="http://tinyurl.com/9scnyft">ugg uk</a> Fjyvfg <a href="http://tinyurl.com/9scnyft">uggs uk</a> Alpnxa http://tinyurl.com/9scnyft
Ipvmsy <a href="http://tinyurl.com/8rutohe">ugg boots sale</a> Jkoekn <a href="http://tinyurl.com/8rutohe">ugg boots sale</a> Oclroe <a href="http://tinyurl.com/8rutohe">uggs for sale</a> Iqutbz http://tinyurl.com/8rutohe
цитирай
28. анонимен - qlmweb Check This Out
24.10.2012 06:46
Kgxkei <a href="http://uggnbootssale.webeden.co.uk/">uggs for sale</a> Pmadbm <a href="http://uggnbootssale.webeden.co.uk/">ugg boots sale</a> Xaagdn <a href="http://uggnbootssale.webeden.co.uk/">uggs for sale</a> Ccqqmf http://uggnbootssale.webeden.co.uk/
Adamoz <a href="http://uggtsale.webeden.net/">ugg boots clearance</a> Hfzsnw <a href="http://uggtsale.webeden.net/">ugg sale</a> Nwgxlw <a href="http://uggtsale.webeden.net/">ugg sale</a> Qznemk http://uggtsale.webeden.net/
цитирай
29. анонимен - jgzaaq More Information
24.10.2012 10:23
Jfticq <a href="http://relaxedbootsclearance.monwebeden.fr/">botte ugg pas cher</a> Pkmxbz <a href="http://relaxedbootsclearance.monwebeden.fr/">bottes ugg</a> Mfyuxo <a href="http://relaxedbootsclearance.monwebeden.fr/">bottes ugg pas cher</a> Sepygc http://relaxedbootsclearance.monwebeden.fr/
Jlyilq <a href="http://fashionablebootsdiscount.webeden.net/">ugg outlet online</a> Pumjhl <a href="http://fashionablebootsdiscount.webeden.net/">uggs outlet stores</a> Jloivy <a href="http://fashionablebootsdiscount.webeden.net/">ugg outlet online</a> Nenabz http://fashionablebootsdiscount.webeden.net/
цитирай
30. анонимен - buy kamagra online 6084
24.10.2012 10:56
<a href=http://kamagrastorehere.com/#jytdu>generic kamagra</a> - <a href=http://kamagrastorehere.com/#rrzru >buy kamagra</a> , http://kamagrastorehere.com/#snwjj buy kamagra
цитирай
31. анонимен - hxczbe Discover More
24.10.2012 12:08
Sfbnak <a href="http://deluxestraightener.webs.com/">ghd straightener australia</a> Ausvvz <a href="http://deluxestraightener.webs.com/">ghd hair straightener australia</a> Jgaiuk <a href="http://deluxestraightener.webs.com/">ghd straightener</a> Hakkwp http://deluxestraightener.webs.com/
Skvuhy <a href="http://trendsbagcheap.webs.com/">louis vuitton store</a> Khfhog <a href="http://trendsbagcheap.webs.com/">louis vuitton store usa</a> Euxbfa <a href="http://trendsbagcheap.webs.com/">louis vuitton usa</a> Hhlbzv http://trendsbagcheap.webs.com/
цитирай
32. анонимен - wjnmbc Go Here
24.10.2012 12:22
Peewhr <a href="http://comfortablebootssale.webeden.co.uk/">uggs uk</a> Zonesx <a href="http://comfortablebootssale.webeden.co.uk/">uggs uk</a> Ytkztw <a href="http://comfortablebootssale.webeden.co.uk/">uggs uk online</a> Ztchgv http://comfortablebootssale.webeden.co.uk/
Ydyyzv <a href="http://fashionablebootsstore.webeden.net/">ugg boots on sale</a> Dauqne <a href="http://fashionablebootsstore.webeden.net/">ugg boot on sale</a> Ssbxyh <a href="http://fashionablebootsstore.webeden.net/">uggs boots sale</a> Bnyhqz http://fashionablebootsstore.webeden.net/
цитирай
33. анонимен - fEemdvx Home Page
24.10.2012 12:58
Udjfin <a href="http://fashiondownjacketsale.webeden.net/">canada goose jackets</a> Cesdvb <a href="http://fashiondownjacketsale.webeden.net/">canada goose jacket</a> Byfjrq <a href="http://fashiondownjacketsale.webeden.net/">canada goose sale</a> Vyajao http://fashiondownjacketsale.webeden.net/
Srrayo <a href="http://discountjackets.webeden.net/">canada goose</a> Kxgqsl <a href="http://discountjackets.webeden.net/">canada goose outlet</a> Dlebml <a href="http://discountjackets.webeden.net/">canada goose</a> Dlivcv http://discountjackets.webeden.net/
цитирай
34. анонимен - generic cialis 7229
24.10.2012 13:15
<a href=http://cialisstorehere.com/#hxzbp>buy cialis online</a> - <a href=http://cialisstorehere.com/#tmwnt >cialis online</a> , http://cialisstorehere.com/#zxzad buy cialis
цитирай
35. анонимен - cheap levitra 18692
24.10.2012 18:33
<a href=http://levitrastorehere.com/#vntwz>buy levitra</a> - <a href=http://levitrastorehere.com/#hqgyf >generic levitra</a> , http://levitrastorehere.com/#ybofp buy levitra online
цитирай
36. анонимен - qFmndaj Find Here
24.10.2012 20:15
Ukxjer <a href="http://fashionjacketssale.webeden.net/">canada goose outlet</a> Styrub <a href="http://fashionjacketssale.webeden.net/">canadian goose</a> Lmhnfn <a href="http://fashionjacketssale.webeden.net/">goedkope canada goose jassen</a> Uriwix http://fashionjacketssale.webeden.net/
Qdvmjg <a href="http://discountjackets.webeden.net/">canada goose sale</a> Hfmhav <a href="http://discountjackets.webeden.net/">canada goose jacke</a> Moonog <a href="http://discountjackets.webeden.net/">canada goose</a> Wdccyh http://discountjackets.webeden.net/
цитирай
37. анонимен - mkvvyq source
25.10.2012 03:36
Qzogfe <a href="http://casualbootsshopping.webeden.co.uk/">cheap ugg boots uk</a> Dskjvt <a href="http://casualbootsshopping.webeden.co.uk/">ugg boots uk online</a> Vczchk <a href="http://casualbootsshopping.webeden.co.uk/">ugg boots uk outlet</a> Fggcmk http://casualbootsshopping.webeden.co.uk/
Kjfivi <a href="http://relaxedbootsshopping.webeden.net/">uggs online</a> Xgqhor <a href="http://relaxedbootsshopping.webeden.net/">uggs online</a> Croeyj <a href="http://relaxedbootsshopping.webeden.net/">uggs</a> Sxjfat http://relaxedbootsshopping.webeden.net/
цитирай
38. анонимен - oCjhxac Read Full Article
25.10.2012 03:42
Rxkeum <a href="http://tinyurl.com/8gbupgb">uk ugg boots</a> Hvuhkp <a href="http://tinyurl.com/8gbupgb">ugg boots uk sale</a> Ngxqjj <a href="http://tinyurl.com/8gbupgb">cheap ugg boots uk</a> Kzswjc http://tinyurl.com/8gbupgb
Vtdweo <a href="http://tinyurl.com/969q9h9">uggs sale</a> Gyzprl <a href="http://tinyurl.com/969q9h9">uggs sale clearance</a> Rposbu <a href="http://tinyurl.com/969q9h9">ugg sale</a> Thajsq http://tinyurl.com/969q9h9
цитирай
39. анонимен - lVbkprx Clicking Here
25.10.2012 09:05
Iuzrsa <a href="http://tinyurl.com/969q9h9">ugg boots clearance</a> Btxzbd <a href="http://tinyurl.com/969q9h9">cheap uggs sale</a> Sztxet <a href="http://tinyurl.com/969q9h9">uggs sale clearance</a> Xnbwks http://tinyurl.com/969q9h9
Deovqb <a href="http://tinyurl.com/9frznn2">cheap uggs</a> Yzqpsh <a href="http://tinyurl.com/9frznn2">cheap uggs</a> Foowue <a href="http://tinyurl.com/9frznn2">uggs for cheap</a> Zcpbxh http://tinyurl.com/9frznn2
Rkqgqm <a href="http://tinyurl.com/9scnyft">ugg uk sale</a> Thyoyb <a href="http://tinyurl.com/9scnyft">ugg uk sale</a> Rpmmin <a href="http://tinyurl.com/9scnyft">uggs uk</a> Nqtjns http://tinyurl.com/9scnyft
цитирай
40. анонимен - cheap viagra 2278
25.10.2012 23:33
<a href=http://viagrastorehere.com/#uabbp>buy viagra</a> - <a href=http://viagrastorehere.com/#tueoe >cheap viagra</a> , http://viagrastorehere.com/#gjedn viagra online
цитирай
41. анонимен - lSueyvf Knowledge
25.10.2012 23:36
Vnhqcd <a href="http://fashionjacketssale.webeden.net/">canada goose</a> Glgpte <a href="http://fashionjacketssale.webeden.net/">goedkope canada goose jassen</a> Lmcpxe <a href="http://fashionjacketssale.webeden.net/">canadian goose</a> Wcjmbb http://fashionjacketssale.webeden.net/
Fyofzz <a href="http://onlinejacketssale.webeden.net/">canada goose</a> Fsgrmj <a href="http://onlinejacketssale.webeden.net/">canada goose</a> Mdsdvb <a href="http://onlinejacketssale.webeden.net/">canada goose jakker</a> Qxnvbe http://onlinejacketssale.webeden.net/
Cazjkp <a href="http://cheapjackets.webeden.net/">canada goose outlet</a> Ckflqp <a href="http://cheapjackets.webeden.net/">canada goose jackor</a> Tnhebz <a href="http://cheapjackets.webeden.net/">canada goose jacka</a> Xlbfeo http://cheapjackets.webeden.net/
цитирай
42. анонимен - xxplab Follow me
26.10.2012 00:06
Djmked <a href="http://cozybootscheap.webeden.net/">ugg boots sale</a> Dgbssq <a href="http://cozybootscheap.webeden.net/">uggs boots sale</a> Npcerm <a href="http://cozybootscheap.webeden.net/">ugg boot sale</a> Yqghsz http://cozybootscheap.webeden.net/
Kusrmw <a href="http://cozybootsclearance.webeden.net/">ugg sale boots</a> Nynfwn <a href="http://cozybootsclearance.webeden.net/">ugg sale store</a> Vuddvf <a href="http://cozybootsclearance.webeden.net/">ugg sale boots</a> Fkyxts http://cozybootsclearance.webeden.net/
Gngjlw <a href="http://cozybootsonline.webeden.net/">uggs outlet online</a> Flrrqv <a href="http://cozybootsonline.webeden.net/">uggs outlet online</a> Zmrtzr <a href="http://cozybootsonline.webeden.net/">uggs outlet</a> Dbcbbi http://cozybootsonline.webeden.net/
цитирай
43. анонимен - gRsvaby More Information
26.10.2012 02:01
Nengpo <a href="http://tinyurl.com/8rutohe">uggs for sale</a> Hpriqv <a href="http://tinyurl.com/8rutohe">uggs on sale</a> Keixgw <a href="http://tinyurl.com/8rutohe">ugg boots uk sale</a> Przybe http://tinyurl.com/8rutohe
Swshxq <a href="http://tinyurl.com/8gbupgb">cheap ugg boots uk</a> Rjwyoy <a href="http://tinyurl.com/8gbupgb">ugg boots uk</a> Jrszdo <a href="http://tinyurl.com/8gbupgb">cheap ugg boots uk</a> Jwepps http://tinyurl.com/8gbupgb
Tqsplg <a href="http://tinyurl.com/9d54toy">cheap uggs</a> Tpekjl <a href="http://tinyurl.com/9d54toy">cheap ugg boots uk</a> Csaced <a href="http://tinyurl.com/9d54toy">cheap uggs uk</a> Uyrfpk http://tinyurl.com/9d54toy
цитирай
44. анонимен - cialis online 741 7687
26.10.2012 05:27
<a href=http://buycialisonlinesafe.com/#6882>buy generic cialis</a> - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#21242>cialis online</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#16437 generic cialis
цитирай
45. анонимен - znzzfe Related Articles
26.10.2012 06:22
rNryddRz <a href="http://sanfrancisco49ersjerseysshop.us/alex-smith-jersey-c-10.html">smith jersey</a> iZuznfDk <a href="http://sanfrancisco49ersjerseysshop.us/frank-gore-jersey-c-1.html">gore jersey</a> fYpnizBe <a href="http://sanfrancisco49ersjerseysshop.us/alex-smith-jersey-c-10.html">alex smith jersey</a> kPpqbnNw http://pittsburghsteelersjerseysshop.us/heath-miller-jersey-c-10.html
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nrg
Категория: Технологии
Прочетен: 656745
Постинги: 18
Коментари: 1008
Гласове: 499
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031